Beberapa Soundtrack Yang Berhasil Dibawakan Oleh BTS

1. With You

Lagu awal ini merupakan lagu OST dari drama terkini yang bertajuk“ Our Blues”. Lagu yang bertajuk“ With You” ini dinyanyikan oleh salah satu member BTS ialah JImin. Tidak seorang diri, dalam lagu ini Jimin pula bekerja sama dengan biduan solo yang bernama Ha Sung Woon. Keduanya mempunyai suara yang amat manis, lagu ini dapat membuat para pendengarnya turut melebur kala mencermati lagu ini.

2. Even If I Die, It’ s You

Lagu selanjutnya yang tidak takluk membuat para pendengarnya melebur merupakan lagu dari drama“ Hwarang” ini. Dalam lagu OST yang bertajuk“ Even If I Die, It’ s You” ini merupakan salah satu lagu kerja sama dari suara Hantu BTS bersama dengan kawan satu grupnya ialah V BTS. Lagu ini berwarna amat manis serta pula romantis.

3. Christmas Tree

Kali ini ialah lagu dari drama terkenal“ Our Beloved Summer”. Lagu yang bertajuk“ Christmas Tree” ini ialah lagu romantis yang dibawakan oleh salah satu member BTS yang bernama V BTS. Lagu ini menceritakan cerita cinta Kim Da Mi serta pula Choi Woo Shik yang balik bersama sehabis 10 tahun berakhir. Lagu ini pula sanggup membuat para pendengarnya turut terbawa perasaan itu.

4. Yours

Lagu yang bertajuk“ Yours” ini ialah lagu dari drama yang diperankan oleh Joo Ji Hoon bersama dengan Boncong Ji Hyun ialah drama“ Jirisan” yang dinyanyikan oleh Hantu BTS. Mempunyai suara yang amat manis serta pula halus, lagu ini amat sesuai buat kamu dengarkan kala lagi istirahat sebab lagu ini sanggup meredakan perasaan kamu.

5. Sweet Night

Balik lagi dengan lagu yang dinyanyikan oleh V BTS, kali ini V mengantarkan salah satu lagu OST dari drama terkenal yang diperankan oleh Kim Da MI serta pula Park Seo Joon ialah drama“ Itaewon Class”. Ialah salah satu lagu OST yang terkenal, lagu ini amat digemari oleh para penggemar lagu Kpop sebab lagu ini mempunyai gradasi yang hangat serta memegang alhasil lagu ini pula amat sesuai buat kamu dengarkan kala lagi rehat.